Odontologia General

L’odontologia és una professió sanitària que s’ocupa de la prevenció, diagnòstic i tractament de les alteracions de les dents i teixits adjacents del cap,colli boca.

Odontologia-General

Un dentista és una persona que posseeix els coneixements, experiència i titulació necessaris per a practicar l’odontologia o qualsevol de les seues branques. La pràctica de l’odontologia inclou la neteja, l’empastat i l’extracció de les dents, el tractament dels trastorns gingivals (de les genives), la correcció de les irregularitats de l’alineació dental, la realització d’intervencions quirúrgiques a la boca o la mandíbula, i la construcció i col·locació de dents artificials o dentadures postisses.

Els trastorns de la boca poden produir malalties en altres parts del cos. Al revés, les dents i les seues estructures de suport es veuen afectats per alteracions localitzades en zones distals de l’organisme. Pel fet que les estructures dentals generalment no es poden reparar per si soles, el cuidat de la boca representa un problema de salut singular per al que l’odontologia empra els seus propis procediments i tècniques així com els de la medicina, a fi de prevenir les complicacions locals i els efectes adversos sobretot l’organisme.

Contacta amb nosaltres