Estètica Dental

L’odontologia estètica o cosmètica és una especialitat de l’odontologia que soluciona problemes relacionats amb la salut bucal i l’harmonia estètica de la boca en la seva totalitat.

estetica-dental

El terme estètica des del punt de vista etimològic , aesthesis , ( estètic ) deriva del grec i significa percepció. Es podria definir l’odontologia estètica com una aplicació de l’art i la ciència destinada a desenvolupar o destacar la bellesa en forma de somriure .
L’evolució històrica de l’odontologia estètica ha seguit una trajectòria similar a la de la cirurgia plàstica , que en els seus començaments va ser considerada com una especialitat de la medicina esnobista i frívola . En l’actualitat existeixen estudis en els quals s’observa com els defectes físics poden arribar a constituir una malaltia demostrada psíquica i clínicament en l’individu , el que avui en dia , a provocat que l’odontologia estètica , compti amb el suport de la majoria de els professionals de l’odontologia , al que se suma que , gràcies als nous materials i tècniques s’aconsegueixen resultats funcionals adequats , el que ha anat configurant una parcel · la necessària en l’odontologia moderna

Contacta amb nosaltres