Qui som?

instalaciones-dental-sant-joan

Carta d’agraïment:

Dental Sant Joan trobaràs el millor equip tècnic i humà al teu servei.

Filosofia d’empresa

El nostre compromís és oferir als nostres pacients un servei impecable, aprofitant el valor afegit que ens aporta la nostra cartera de serveis, que ens diferencien de la resta, juntament amb la contribució humana del nostre equip d’especialistes. Merèixer cada dia la confiança que dipositen en nosaltres és molt més que un objectiu, és l’eix sobre el qual es construeix el nostre projecte. Perquè no hi ha dues persones iguals, no hi ha dos tractaments iguals. Atenció personalitzada en tot moment, pressupost a mida després d’un estudi detallat de les seves necessitats i sense cap compromís, visites a domicili, servei per empreses, sedació, …entre d’ altres.

Les instal·lacions del nostre centre gaudeixen de moltes facilitats: ens trobem en una situació molt cèntrica dins del municipi, davant del CAP Sant Joan i amb fàcil situació d’ aparcament.

Col·laborem amb moltes de les mútues d’assegurança de salut, que confien en el nostre equip i les nostres instal·lacions, per oferir als seus assegurats la qualitat assistencial d’acord amb la seva garantia.